tirsdag 15. mars 2011

På vei til meg!

Er den ikke fin!? Badematte til leiligheten fra HM Home :)


Praksisen går skikkelig dårlig, er sykt sliten, ME feber, vondt overalt, så utslitt at jeg tror jeg besvimer.. Sunt?? Nei!

8 kommentarer:

  1. Hihi, den var tøff! :)

    -men hvordan skal det gå for deg å jobbe på skole senere når du er så sliten nå etter praksis forresten?

    SvarSlett
  2. Begynner å bli ganske lei det spm.. hva er alternativet? henge på NAV.. nei, jeg tar meg en utadannelse for å prøve gjøre noe fornuftig. for alt jeg vet så får jeg aldri jobbet, men sånn vil jeg ikke tenke. jeg gjør det beste ut av situasjonen og tar ting som det kommer..

    SvarSlett
  3. Synes du er supertøff Heidi. Du prøver og jobber hardt for å få det til. Uansett hva fremtiden bringer med sykdom og jobb, så vil du ha utdannelsen i bakhånd..det er positivt uansett. Jeg er stolt av deg :-x

    SvarSlett
  4. Er jo veldig greit å ha noe å falle tilbake på, var ikke det jeg mente, men er jo trist hvis hverdagen din blir så trøtt og slitsom etter jobb. :( Får håpe du er frisk som en fisk før du begynner å jobbe! :)
    Oreokakekuren? :)

    SvarSlett
  5. Tror jeg må prøve oreokakeluren etter påske igjen! :) Jeg må jo bare blir frisk..ser ingen annen mulighet.

    SvarSlett
  6. Oohh, endelig kan jeg også kommentere! (Kan godt hende det er min tekniske innsikt som har sviktet, men tror ikke jeg kunne det før..)

    Ville bare si at du får stå på, Heidi! Syv uker er lenge, men det er slett ikke en evighet. Merk deg alt du får til og som går bra, og glem det som ikke går så bra! Belønn deg selv for hver dag som er gjennomført, så er du plutselig gjennom denne perioden. Hva som kommer senere er jo ikke godt å si, men utdannelse pleier ikke å straffe seg. Det fine med det offentlige er at det har relativt god tilrettelegging for dem som trenger det, så jeg har troen på at du har gjort et godt valg på alle måter!

    SvarSlett
  7. Syv uker er en liten pris hvis det kan gjøre fremtiden din lettere. Praksis er også mye mer slitsomt enn å utføre en vanlig jobb, selv om man gjør det samme. Det å være i en vurderingssituasjon konstant, er rett og slett skikkelig tøft! Stå på! :)

    SvarSlett
  8. Anne Maren!! :D Så koselig med kommentarer! :) Er bare fem uker praksis. Men det er lenge! Nå er det 16 dager igjen!!

    Jeg har hvertfall funnet ut at det er det her jeg vil, og det hjelper på motivasjonen hvertfall! Men praksis er slitsomt! Tar en dag av gangen og ser hva som skjer. Har overlevd den lengste uka allerede, de fire neste så skal vi en dag i uka på skolen! :)
    <3

    SvarSlett