søndag 3. januar 2010

Jul og romjul 2009!

Nå er det lenge siden jeg har blogget! :) Og det er det bare en grunn til, og det er at jula har vært litt travel, så all ledig stund har blitt brukt til å slappe av!
Nils-julebordet var veldig artig, men jeg var også veldig sliten!
På kvelden på lille julaften ble Roger syk, omgangssyken! Veldig flaks!!! Så han sov like gjerne på badegulvet! For det var lite vits å løpe frem og tilbake fra soverommet! Han skulle egentlig på julefeiring hos pappan sin på kongsvinger, men tilbrakte julaften sovende på sofaen med botte ved siden av seg.. Han klarte visst å spise en halv grandiosa, og når jeg kom tilbake fra koselig julaften hos farmor så var han nesten i koma.. Tror det tok en halv time før jeg fikk kontakt!!! Stakkars Roger!!
Men jeg hadde en veldig koselig julaften med Hanne, mamma, pappa og farmor! Masse god mat og gaver! :)
1. juledag var Roger fortsatt ikke helt frisk, men han klarte å spise frokost. Planen var at vi skulle dra på hytta den dagen, så vi pakket og gjorde oss klare selv om Roger ikke var helt i hundre.. Rett før vi var klare for å dra så kom frokosten til Roger i retur, men bilturen gikk bra! :) Hele den dagen spiste han bare en halv Espa-bolle! Stakkars... Men heldigvis ble formen bedre, og vi koste oss masse med mamma og pappa! :)
Utsikten fra hytta er helt sinnsyk!!! :)
Og det er jo til og med boblebad ute der nå, hvor den utsikten kan nytes! :) Najs!!!! Vi fikk såvidt teste skiene og, men anlegget på Sjusjøen er ganske dårlig, så vi gadd ikke lenge!
28. dro vi hjem igjen, for å dra i bursdag/julaften hos mamman til Roger! Så da ble det litt jul på Roger og! :)
Jula har vært veldig koselig og vi har kost oss masse!!! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar