mandag 19. oktober 2009

Mandag.... sliiiiten!!

I dag tok det 1 1/2 time å komme ut av senga... Jeg kan stå opp fortere, men da blir dagen litt mer slitsom! Men men..
I går leverte jeg siste oppgave for dette semesteret!! Så i dag skal jeg bare forberede eksamenslesing, tenkte å begynne i morgen! :)

Vi har jo såklart ikke helt klart å titte på hunder, så vi klarer ikke bestemme oss for hvordan hund vi vil ha!! Så i dag skal vi til en annen oppdretter og hilse på Cairn Terrier! :D SØT!!!
Det er noen på Algarheim som har sju stykker eller noe, så det blir gøy! :D Kennel Windlife!
De er så søte! Men de er jo terriere, så de er jo litt tøffe og! :)

Men, så har vi sett litt på Norwich Terrier og!!
De er bittelitt mindre enn cairn, men også bittelitt enklere å ha med å gjøre, men det kommer jo helt an på hunden. Vanskelig!! :) Har kontaktet en oppdretter som har de her og! Men de bor i Brummundal da, og det er det nærmeste vi fant. Så skal mest sannsynlig hilse på de og!! Viktig å bli helt sikker! :)


Men vi har jo sett på enda en!!
Norfolk Terrier er enda bittelitt mindre enn Norwich, men den eneste forskjellen på de, er ørene... Norfolk har hengende ører!
Så vi har sendt mail til noen som driver med oppdrett av de og!! :D Litt lettere å enten bestemme seg eller ombestemme seg ved å møte de! Og de her bor bare på Råholt, så er jo ikke langt! :) Og der er det valper og! Så da får vi hilse på valper og!! Aldri dumt! :D De er helt nydelige!! :D Så det blir gøy!! :)
Men så var det det om vi vi ha tispe eller hannhund!!! Tror vi begynner å vurdere hann.. Alltid tenkt mest på tispe men, skal høre litt med oppdretterene og! Klarer ikke helt bestemme oss for hvilke ulemper som er best.. :)
I morgen skal jeg til legen igjen!!!!!! Er skikkelig spent!! Faktisk litt vondt i magen når jeg tenker på det!! Tenk om de ikke finner noe?!?!? Eller tenk om de finner noe skummelt!?!?! Får svar på ca halvparten av prøvene i moren tror jeg! :/
Og det koster i underkant av 2000 bare å snakke med legen i morgen!! Sykt!!
Ha en flott mandag!! :)






1 kommentar:

  1. Bruk den tiden dere trenger på å bestemme rase. Spør oppdretter hva de mener passer til dere, og er det ikke så viktig, så får dere den valpen som er igjen. Da kan det hende dere slipper å vente så lenge også! :)

    SvarSlett